Fortrolighedspolitik

Sidst opdateret: 17. januar 2020

 

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten og fortæller dig om dine fortrolighedsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og definitioner

 

Fortolkning

De ord, hvor det første bogstav er stort med store bogstaver, har betydninger defineret under følgende betingelser.

Følgende definitioner skal have samme betydning, uanset om de vises i ental eller flertal.

 

Definitioner

Med henblik på denne fortrolighedspolitik:

 

Du betyder den person, der har adgang til eller bruger Tjenesten, eller virksomheden eller anden juridisk enhed på vegne af hvilken en sådan person har adgang til eller bruger Tjenesten, alt efter hvad der er relevant.

I henhold til GDPR (generel databeskyttelsesforordning) kan du blive kaldt den registrerede eller som brugeren, da du er den person, der bruger tjenesten.

 

Virksomhed (betegnet enten "virksomheden", "vi", "os" eller "vores" i denne aftale) henviser til Klima ApS (zeeroo.me), Grønnevang 13, DK-2970 Horsholm.

 

Med henblik på GDPR er virksomheden den dataansvarlige.

 

Applikation betyder det softwareprogram, der leveres af virksomheden, downloadet af dig på enhver elektronisk enhed, der hedder zeeroo.me.

 

Tilknyttet selskab betyder en enhed, der kontrollerer, kontrolleres af eller er under fælles kontrol med en part, hvor "kontrol" betyder ejerskab af 50% eller mere af aktierne, kapitalandelen eller andre værdipapirer, der er berettigede til at stemme til valg af direktører eller anden forvaltningsmyndighed .

Konto betyder en unik konto oprettet for dig for at få adgang til vores service eller dele af vores service.

 

Service henviser til applikationen.

 

Land henviser til: Danmark

 

Tjenesteudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Det henviser til tredjepartsfirmaer eller enkeltpersoner, der er ansat af virksomheden for at lette tjenesten, for at levere tjenesten på vegne af virksomheden, for at udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges.

Med henblik på GDPR betragtes tjenesteudbydere som databehandlere.

 

Tredjeparts Social Media Service henviser til ethvert websted eller ethvert websted på et socialt netværk, hvorigennem en bruger kan logge ind eller oprette en konto for at bruge tjenesten.

 

Facebook / Instagram Fan Page er en offentlig profil ved navn zeeroo.me, der er specifikt oprettet af virksomheden på Facebooks sociale netværk.

 

Personoplysninger er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person.

Med henblik på GDPR betyder personoplysninger alle oplysninger, der vedrører dig, såsom et navn, et identifikationsnummer, placeringsdata, online-id eller en eller flere faktorer, der er specifikke for det fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.

Enhed betyder enhver enhed, der har adgang til Tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.

Brugsdata henviser til data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheden af ​​et sidebesøg).

 

Dataansvarlige, med henblik på den BNPR (generel forordning om databeskyttelse), refererer til selskabet som den juridiske person, som alene eller sammen med andre afgør, formål og med hvilke behandlingen af personoplysninger.

 

 

Indsamling og brug af dine personlige data

 

Typer af indsamlede data

 

Personlig data

Når du bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse

  • Fornavn og efternavn

  • Brugsdata

 

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, du bruger på disse sider, en unik enhed identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed, indsamler vi muligvis visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, typen af ​​mobilenhed, du bruger, din mobile enheds unikke id, din mobile enheds IP-adresse, din mobile operativsystem, typen af ​​mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed.

 

Oplysninger indsamlet under brug af applikationen

For at levere funktioner i vores applikation kan vi indsamle med din forudgående tilladelse, mens du bruger vores applikation:

  • Oplysninger om din placering

Vi bruger disse oplysninger til at levere funktioner i vores service, til at forbedre og tilpasse vores service. Oplysningerne kan uploades til virksomhedens servere og / eller en tjenesteudbyders server, eller de gemmes simpelthen på din enhed.

Du kan til enhver tid aktivere eller deaktivere adgang til disse oplysninger gennem dine enhedsindstillinger. Du kan også aktivere eller deaktivere placeringstjenester, når du når som helst bruger vores service via dine enhedsindstillinger.

 

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

  • At levere og vedligeholde vores service, herunder at overvåge brugen af ​​vores service.

  • For at administrere din konto: for at administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personoplysninger, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, der er tilgængelige for dig som en registreret bruger.

  • Til udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og gennemførelse af købekontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt, eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.

  • Sådan kontakter du dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom en mobilapps push-meddelelser om opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionaliteter, produkter eller kontrakterede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres gennemførelse.

  • At give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.

  • For at administrere dine anmodninger: At deltage i og administrere dine anmodninger til os.

 

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores service, for at vise reklamer til dig for at hjælpe med at understøtte og vedligeholde vores service, for at kontakte dig, for at annoncere på tredjepartswebsites til dig efter dig besøgte vores service eller til betalingsbehandling.

  • Ved forretningsoverførsler: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til et andet selskab.

  • Med tilknyttede selskaber: Vi kan dele dine oplysninger med vores tilknyttede virksomheder, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse tilknyttede virksomheder respekterer denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede virksomheder inkluderer vores moderselskab og andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.

  • Med forretningspartnere: Vi kan dele dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.

  • Med andre brugere: Når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i de offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan distribueres offentligt uden for. Hvis du interagerer med andre brugere eller registrerer dig via en tredjepartstjeneste for sociale medier, kan dine kontakter på tredjepartstjenesten for sociale medier se dig navn, profil, billeder og beskrivelse af din aktivitet. Tilsvarende vil andre brugere kunne se beskrivelser af din aktivitet, kommunikere med dig og se din profil.

 

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi opbevarer og bruger dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden opbevarer også brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares normalt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten i vores service, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

 

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, behandles på virksomhedens driftskontorer og andre steder, hvor de involverede parter er placeret. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til - og vedligeholdes på - computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslige jurisdiktion, hvor databeskyttelsesloven kan afvige fra dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept til denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og at ingen overførsel af dine personoplysninger finder sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af Dine data og andre personlige oplysninger.

 

Videregivelse af dine personlige data

 

Forretningstransaktioner

Hvis Virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine personoplysninger overføres. Vi giver besked, inden dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden fortrolighedspolitik.

 

Retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan det kræves, at virksomheden videregiver dine personoplysninger, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et regeringsorgan).

 

Andre juridiske krav

Virksomheden kan videregive dine personoplysninger i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • Overhold en juridisk forpligtelse

  • Beskyt og forsvar virksomhedens rettigheder eller ejendom

  • Forhindre eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med tjenesten

  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden

  • Beskyt mod juridisk ansvar

 

Sikkerhed af dine personlige data

Sikkerheden af ​​dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

 

Detaljerede oplysninger om behandlingen af ​​dine personoplysninger

Tjenesteudbydere har kun adgang til dine personlige data til at udføre deres opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til andre formål.

 

Analytics

Vi bruger muligvis tredjepartsudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service.

 

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer webstedstrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores service. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personliggøre annoncer fra sit eget reklamenetværk.

Du kan få flere oplysninger om Googles fortrolighedspraksis ved at besøge websiden for Googles privatlivsvilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=da

 

E-mail-marketing

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og anden information, der kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage enhver eller alle disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket eller instruktionerne i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

Vi bruger muligvis udbydere af e-mailmarkedsføringstjenester til at administrere og sende e-mails til dig.

 

Mailchimp

Mailchimp er en e-mail-marketingtjeneste leveret af The Rocket Science Group LLC.

For mere information om fortrolighedspraksis for Mailchimp, se venligst deres fortrolighedspolitik: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Adfærdsmæssig remarketing

Virksomheden bruger remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder for dig, efter at du har besøgt vores service. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg på vores service.

 

Facebook

Facebook-remarketingtjeneste leveres af Facebook Inc.

Du kan lære mere om interessebaseret annoncering fra Facebook ved at besøge denne side: https://www.facebook.com/help/164968693837950

For at fravælge Facebooks interessebaserede annoncer skal du følge disse instruktioner fra Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook overholder de selvregulerende principper for online adfærdsmæssig reklame oprettet af Digital Advertising Alliance. Du kan også fravælge Facebook og andre deltagende virksomheder gennem Digital Advertising Alliance i USA http://www.aboutads.info/choices/ , Digital Advertising Alliance of Canada i Canada http://youradchoices.ca/ eller European Interactive Digital Advertising Alliance i Europa http://www.youronlinechoices.eu/ , eller fravalg ved hjælp af dine mobilenhedsindstillinger.

For mere information om fortrolighedspraksis for Facebook, besøg Facebooks datapolitik: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

Betalinger

Vi kan levere betalte produkter og / eller tjenester inden for tjenesten. I så fald bruger vi muligvis tredjeparts tjenester til betalingsbehandling (f.eks. Betalingsbehandlere).

Vi gemmer eller indsamler ikke dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger leveres direkte til vores tredjeparts betalingsbehandlere, hvis brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres privatlivspolitik. Disse betalingsprocessorer overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS som administreret af PCI Security Standards Council, hvilket er en fælles indsats fra mærker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af betalingsoplysninger.

 

Stribe

Deres privatlivspolitik kan ses på https://stripe.com/us/privacy

GDPR Privatliv

Juridisk grundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle personoplysninger under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål.

  • Udførelse af en kontrakt: Tilvejebringelse af personoplysninger er nødvendig for opfyldelsen af ​​en aftale med dig og / eller for eventuelle forpligtelser derfor før kontrakt.

  • Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.

  • Vigtige interesser: Behandling af personlige data er nødvendig for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk person.

  • Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​officiel myndighed, der er pålagt virksomheden.

  • Berettigede interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som virksomheden forfølger.

 

Under alle omstændigheder vil Virksomheden gerne hjælpe med at afklare det specifikke juridiske grundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktmæssigt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

 

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garantere, at du kan udøve dine rettigheder.

Du har ret i henhold til denne fortrolighedspolitik og ved lov, hvis du er inden for EU, at:

  • Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i afsnittet om dine kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for at modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig.

  • Anmod om rettelse af de personlige data, som vi har om dig. Du har ret til at få korrigeret ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, som vi har om dig.

  • Gør indsigelse mod behandling af dine personlige data. Denne ret findes, når vi er afhængige af en legitim interesse som det juridiske grundlag for vores behandling, og der er noget ved din særlige situation, hvilket får dig til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data på denne grund. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvor vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.

  • Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne personlige data, når der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem.

  • Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi leverer til dig eller til en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav os tilladelse til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.

  • Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke til brug af dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at give dig adgang til visse specifikke funktioner i tjenesten.

 

Udøvelse af dine GDPR databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og modstand ved at kontakte os. Bemærk, at vi muligvis beder dig om at bekræfte din identitet, inden vi reagerer på sådanne anmodninger. Hvis du fremsætter en anmodning, prøver vi vores bedste for at svare dig hurtigst muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information, hvis du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Facebook-faneside

 

Datakontrol til Facebook-fanesiden

Virksomheden er dataansvarlig for dine personlige data, der indsamles under brugen af ​​tjenesten. Som operatør af Facebook Fan Page (zeeroo.me) er virksomheden og operatøren af ​​det sociale netværk Facebook Joint Controllers.

Virksomheden har indgået aftaler med Facebook, der blandt andet definerer vilkårene for brug af Facebook-fanesiden. Disse vilkår er for det meste baseret på Facebooks servicevilkår: https://www.facebook.com/terms.php

Besøg Facebooks privatlivspolitik https://www.facebook.com/policy.php for at få flere oplysninger om, hvordan Facebook administrerer personlige data eller kontakte Facebook online eller via mail: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

 

Facebook-indsigt

Vi bruger funktionen Facebook Insights i forbindelse med driften af ​​Facebook Fan Page og på baggrund af GDPR for at få anonyme statistiske data om vores brugere.

Til dette formål placerer Facebook en cookie på den enhed, som brugeren besøger vores Facebook-faneside. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode og forbliver aktiv i en periode på to år, undtagen når den slettes inden udgangen af ​​denne periode.

Facebook modtager, registrerer og behandler de oplysninger, der er gemt i cookien, især når brugeren besøger Facebook-tjenesterne, tjenester, der leveres af andre medlemmer af Facebook-fanesiden, og tjenester af andre virksomheder, der bruger Facebook-tjenester.

For mere information om Facebooks fortrolighedspraksis, besøg Facebooks fortrolighedspolitik her: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

 

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er opmærksom på, at dit barn har givet os personoplysninger, bedes du kontakt os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra nogen under 13 år uden verifikation af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Vi kan også begrænse, hvordan vi indsamler, bruger og gemmer nogle af oplysningerne om brugere mellem 13 og 18 år. I nogle tilfælde betyder det, at vi ikke kan levere visse funktioner til tjenesten til disse brugere.

Hvis vi har brug for at stole på samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forældres samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

 

 

Dine fortrolighedsrettigheder i Californien (afsnit 22581 om forretnings- og erhvervskode i Californien)

Afsnit 22581 i California Business and Professions Code tillader indbyggere i Californien under 18 år, der er registrerede brugere af online-sider, tjenester eller applikationer, at anmode om og få fjernelse af indhold eller information, de har offentliggjort.

For at anmode om fjernelse af sådanne data, og hvis du er bosiddende i Californien, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger og inkludere den e-mail-adresse, der er knyttet til din konto.

Vær opmærksom på, at din anmodning ikke garanterer fuldstændig eller omfattende fjernelse af indhold eller oplysninger, der er offentliggjort online, og at loven muligvis ikke tillader eller kræver fjernelse under visse omstændigheder.

 

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt til tredjepartens websted. Vi anbefaler dig stærkt at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitikker eller praksis på tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer muligvis vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi underretter dig om ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdaterer "Senest opdateret" dato øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik er effektive, når de er lagt ud på denne side.

 

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os:

Kontakt os

zeeroo.me by Klima ApS

Gronnevang 13,

DK-2970 Horsholm

VAT: DK40869255

Copyright: 2020 zeeroo.me